Menu
Zupy:
1. Węgierska zupa gulaszowa
2. Krem z cukinii volute z grzankami ziołowymi
3. Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
4. Krem z brokułów pod parasolem
5. Befstrogonow z kluseczkami francuskimi
6. Zupa koperkowa
Dania główne:
1. Sznycel cielęcy holsten z kaparami
2. Picatta z polędwiczki z sosem bazyliowo-pomidorowym
3. Zraz po radziwiłowsku
4. Kotlety wilanowskie
5. Nadziewane zrazy wieprzowe
6. Szaszłyk po grodzisku
7. Pierś z indyka/kurczaka z sosem balsamicznym
8. Kotleciki Julianny ziemniaczane
Przystawki:
1. Schab w sosie (vitello stanto)
2. Indyk rolowany z żurawiną (z sosem camberland)
3. Śledzie korzenne
4. Roladki wieprzowe z nowi z oliwkami
5. Sztufada wołowa z żurawiną i chrzanem
6. Karczek pieczony z sosem ostrygowym
7. Sałata tajska w papierze ryżowym
8. Sandacz z grzybami
9. Rolada z łososia w cieście szpinakowym
10. Sałatka z brokuł z sosem jajeczno-czosnkowym
11. Lekka sałatka fantazyjno-wiosenna
12. Kiszonki schabowe w galarecie
13. Mięsa pieczone w przyprawach
14. Sałatka śródziemnomorska
do wyboru: ziemniaki opiekane / z wody / faszerowane / garden
kartofel / talarki smażone / frytka / ryż / kasza / kluska śląska /
kopytka / kluseczki szpinakowe
Bukiety surówek:
1. Mix sałat z sosem vinegre
2. Surówka wiosenna
3. Surówka z modrej kapusty
4. Surówka z białej kapusty na wodzie gazowanej
5. Surówka z włoskiej kapusty
6. Surówka z kapusty pekińskiej tradycyjna
7. Surówka królewska z owocami
Oferujemy również możliwość własnego ustalenia menu
Ceny negocjowane indywidualnie.